Kuluttajatuotteet

Hampurilaisessa kaikki lähtee hyvästä pihvistä. Hyvän pihvin puolestaan tunnistaa maun lisäksi tasaisesta laadusta ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Juuri tällaisia pihvejä me valmistamme, jotta herkullisten hampurilaisten valmistaminen olisi helppoa myös kotioloissa.

Yksittäin pakastetut pihvit ovat vaivattomia, paista vain keskilämmöllä ja murean maukas pihvi on valmis. Hampurilaisten lisäksi pihvimme soveltuvat tarjoiltavaksi vaikkapa riisin tai perunan kanssa. Kuluttajapakatut pihvimme löydät hyvin varustettujen ruokakauppojen pakasteosastolta.

Ole´s Paistovalmiit naudanlihapihvit 4 x 75 g

Kehitimme kuluttajille tarkoitetut naudan täyslihapihvit, sillä halusimme tarjota myös kotikokeille mahdollisuuden hyödyntää osaamistamme. Ammattilaispuolella ovat lukuisat ravintolat luottaneet Ole´s Burger -pihveihin jo pitkään.

Lihapitoisuus: 80 %     Suolapitoisuus 1,1 %
EAN 6416748610755

Ole´s Paistovalmiit täyslihapihvit 6 x 100 g

Paistovalmiissa Ole’s-täyslihapihveissä on korkea lihapitoisuus, eivätkä ne sisällä lainkaan e-koodeja. Tämän vuoksi niissä korostuu erinomainen lihan maku. Lisäksi tarkkaan valikoidut lihapalat takaavat juuri oikean rasvapitoisuuden, jonka ansiosta pihvit säilyttävät mehevyytensä ja voit paistaa ne haluamaasi kypsyysasteeseen.

Lihapitoisuus: 95 %     Suolapitoisuus 1 %
EAN 6416748611004