Svara senast 30 november så är du med i utlottningen. Vinnaren kontaktas personligen.
1. Kuinka kauan olet työskennellyt grilli- tai ravintola-alalla?
2. Millaista grilliä tai ravintolaa pyörität nykyään?
3. Mistä ostat raaka-aineet?
4. Mitä muutoksia olet tehnyt tai aiot tehdä liiketoiminnassasi seuraaviin liittyen: a) kohonneet energiakustannukset?
b) raaka-aineiden hinnannousu?
c) asiakkaiden ostovoiman lasku?
5. Millaisena näet tulevan vuoden grillien ja ravintoloiden osalta?
6. Mikä on paras säästämisvinkkisi muille alan toimijoille?
7. Sähköposti, minne ilmoitetaan jos voitat
Haluan saada lisää tietoa Ole'sin toiminnasta, mukaan lukien muiden ravintoloiden parhaiden säästövinkit
Dalaman Pizzeria & Kebab: Sparar tid och energi med kebabrobot
Tynninarjun autogrilli: Elbrist är vinterns största orosmoment
Juustoportti: Minskar matsvinnet i stället för att höja lunchpriser