Hur allt började

Vår vd, Ole, tog sin Köttmästar examen år 1976 och jobbade som produktutvecklare och försäljare på köttförädlingsföretaget Oy Snellman Ab, där den industriella tillverkningen av kebabstockar i Finland inleddes.

Efter 30 års erfarenhet av köttbranschen trodde Ole att det fanns ett bredare efterfrågan på inhemsk kebab, och han beslöt sig för att agera.

År 2000 köpte han Snellmans kebabproduktion och grundade Oles Fast Food. Han sammanställde ett kompetent och entusiastiskt team för att fortsätta utveckling och tillverkningen av kebabstockarna. Utbudet utvidgades senare med nötköttsbiffar gjorda på förstklassiga råvaror, som nu kan avnjutas i restauranger och grillar runtom i Finland.

Familjeföretag med fokus på kvalitet

I dag är Oles Fast Food ett familjeföretag med en passion för goda köttprodukter. Därför har vi valt att fokusera på ett fåtal produkter som vi kan tillverka med lika jämn och hög kvalitet varje dag. Vi levererar våra hamburgerbiffar och kebabstockar till partihandeln, livsmedelsgrossister och direkt till våra samarbetspartners. Hos Oles Fast Food arbetar idag 20 personer.

Modern köttförädling med yrkeskunskap

Vi är ett modernt och ständigt utvecklande köttföretag med moderna produktionsmetoder och -utrymmen. Våra kvalitetskontroller sträcker sig genom hela kedjan, från råvaruanskaffningen till leveransen av de färdiga produkterna. Den viktigaste komponenten i upprätthållandet av en hög och jämn kvalitet är ändå vårt team av yrkeskunniga livsmedelsarbetare. Vår verksamhet står under tillsyn av Evira och uppfyller alla gällande EU-direktiv. År 2018 omsatte vi 7 miljoner euro.

Löfte #1

VI HÅLLER FAST VID HÖG KVALITET
I alla våra produkter framgår de förstklassiga råvarorna de är gjorda på och den yrkeskunskap de är gjorda med. Därför väljer vi våra råvaror med stor noggrannhet. Vi utför kvalitetskontroller genom hela tillverkningskedjan, från råvara till färdig produkt. Vi kontrollerar också fetthalten i varje köttparti för att garantera att de uppfyller slutproduktens krav.

Löfte #2

VI FÖRTJÄNAR ERT FÖRTROENDE
Våra produkter är grunden i många måltider. Utan dem är en hamburgare inte en hamburgare, eller en kebabportion en kebabportion. Förutom jämn kvalitet är leveranssäkerheten av största vikt för oss.

Löfte #3

TILLSAMMANS GÖR VI VÅRT BÄSTA
Vårt arbete präglas av en passion för köttprodukter av hög kvalitet. Vi förenas av en yrkeskunnighet och en vilja att utveckla sin egen kompetens.