VEGAN BY FINLAND

Detta är Tasty, en inhemsk, helt växtbaserad biff till dina hamburgare. Vågar du utmana dig själv och testa något nytt? För det vågar vi på Ole’s!

Vi har i alla tider gjort saftigt goda hamburgarbiffar för alla tillfällen och smaker. Därför är det en självklarhet för oss att ta all den kunskap och kärlek vi har för mat, och göra den saftigaste och godaste växtbaserade biffen som finns! Tasty är en proteinrik, helt vegansk hamburgarbiff, vars smak och konsistens utmanar och förändrar synen på växtbaserad mat gjord i Finland.

Sätt tänderna i morgondagens måltidsupplevelse, och servera den redan idag! Varsågod, bite me, I’m Tasty!

100% PLANT BASED

Smak. Vi på Ole’s är övertygade om att när det kommer till vad vi väljer att äta, så är det smaken som är nyckeln till vår matkultur.

Våra Tasty-biffar är helt enkelt tasty, goda! Uppbyggda av ärtprotein och bondbönor, innehåller Tasty hela 12 g protein per 100 g. De är kryddade med bland annat havssalt och innehåller fibrer från ren havre samt hälsosamma fetter från kokos och ryps.

Att servera god mat, gjord i Finland från grunden med kunskap och kärlek, det är the Tasty choice.

VEGAN & GLUTEN FREE

Samhörighet. Mat ska inkludera och förena. Måltidsgemenskapen utgör en viktig del av vardagen och en betydande del av en måltid.

Därför anser vi på Ole’s att det är viktigt att du ska kunna servera mat som förenar, som passar alla. Vår Tasty-biff är otroligt saftig och god med en fenomenal konsistens, samtidigt som den är helt växtbaserad och naturligt glutenfri.

För att ingenting är bättre än en god måltid som du kan dela med alla du tycker om.

Har du frågor, synpunkter eller feedback på våra produkter, ta gärna kontakt!

Kontakta oss!