VEGAANINEN JA KOTIMAINEN

Tämä on Tasty, kotimainen, täysin kasvipohjainen hampurilaispihvi. Uskallatko haastaa itsesi ja kokeilla jotakin uutta? Ole’s uskaltaa!

Olemme kautta aikojen valmistaneet mehevät ja maukkaat hampurilaispihvit joka tilanteeseen ja jokaisen makuun. Siksi meille on itsestään selvää hyödyntää koko osaamisemme ja rakkautemme ruokaan, ja valmistaa se kaikkein mehevin ja maukkain kasvipohjainen pihvi! Tasty on proteiinipitoinen, täysin vegaaninen hampurilaispihvi, jonka maku ja koostumus haastavat ja muuttavat käsityksen Suomessa valmistetusta kasvipohjaisesta ruoasta.

Haukkaa pala huomisen makuelämyksestä, ja tarjoile se jo tänään! Ole hyvä, saa haukata, olen Tasty!

100 % KASVIPOHJAINEN

Maku. Ole’s on vakuuttunut, että kun puhutaan siitä, mitä me päätämme syödä, niin maku on avain ruokakulttuuriimme.

Tasty-pihvimme ovat yksinkertaisesti maukkaita, niin herkullisia! Herneproteiinista ja härkäpavusta valmistettu Tasty sisältää kokonaiset 12 g proteiinia / 100 g. Ne on maustettu muun muassa merisuolalla ja ne sisältävät kuituja puhtaasta kaurasta sekä terveellisiä kookos- ja rypsirasvoja.

Hyvän, Suomessa alusta saakka rakkaudella ja taidolla valmistetun hyvän ruoan tarjoaminen, se on the Tasty choice.

VEGAANINEN & GLUTEENITON

Yhteenkuuluvuus. Ruoan tulee kutsua mukaan ja yhdistää. Yhdessä ruokaileminen muodostaa tärkeän osan arkea ja se on merkittävä osa ateriaa.

Siksi Ole’s pitää tärkeänä, että voit tarjota ruokaa, joka yhdistää ja joka sopii kaikille. Tasty-pihvi on uskomattoman mehukas ja herkullinen ja sen koostumus on ilmiömäinen, ja se on samalla täysin kasvipohjainen ja luonnollisesti gluteeniton.

Koska ei ole mitään parempaa, kuin hyvä ateria, jonka voi jakaa rakkaittensa kanssa.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa meille palautetta

Ota yhteyttä meihin!